NOE alapította

Családjainkért Alapítvány

A Családjainkért Alapítványt 1991-ben a Nagycsaládosok Országos Egyesülete hozta létre. Két fő programot indítottak el:
Segélyezési program és
Esélyt a képességeknek tehetségtámogató program.
Tovább a http://www.csaladjainkert.hu/-ra.

Otthon Segítünk Alapítvány

Az Otthon Segítünk Alapítvány (www.otthonsegitunk.hu) olyan közhasznú szervezet, amelyben saját szülői tapasztalattal rendelkező önkéntesek gyakorlati segítséget, támogatást és barátságot kínálnak ingyenesen olyan családoknak, ahol legalább egy iskoláskor alatti gyermeket nevelnek.

Kárpát-Medencei Családszervezetek Szövetsége

www.kcssz.hu

1997-re, a NOE fennállásának 10 éves évfordulójára Egyesületünk munkatársai már számos nemzetközi családszervezetben tevékenykedtek. A már 1995 óta lazább szövetségben együttműködő kárpát-medencei családszervezetekből a Nagycsaládosok Országos Egyesülete kezdeményezésére 2001-ben alakult meg a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ).
Jelenleg az elszakított területeken több mint ötven magyar családszervezet működik, számos helyi magyar jellegű kulturális és egyéb jellegű rendezvénnyel segíti elő a magyar családok identitásának megőrzését. A fővárosi központtal működő szerveződés tagszervezetei az anyaországban, Erdélyben a Felvidéken, a Vajdaságban és Kárpátalján egyaránt jelen vannak. Ugyanakkor részt veszünk az Európai Nagycsaládos Szövetség (ELFAC) munkájában is.