Letölthető nyomtatványok

Csatolt segédanyagainkkal szeretnénk segíteni a kedvezményt kínálóknak. 

Bővülő kedvezmények nagycsaládos kártyával

Együttműködési megállapodások sorát köti országszerte helyi vállalkozásokkal a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, amelyeknek köszönhetően lakóhelyüktől függetlenül kedvezményekkel élhetnek a NOE nagycsaládos kártya felmutatói.

Az idén harmincéves NOE számos programmal jelentkezik – ezek egyike a NOE nagycsaládos kártya kedvezményeinek kibővítése. Az országos akció első állomása egy hónappal ezelőtt Érden volt, azóta több településen született már megállapodás helyi vállalkozásokkal. A kedvezmények körének bővítése folytatódik a következő hetekben, hónapokban, érdemes tehát keresni az üzletek bejáratán elhelyezett NOE-matricákat, amelyek jelzik, hogy nagycsaládos kártya elfogadóhelyről van szó.

Kérünk Benneteket, hogy Ti is nézzetek körül lakóhelyeteken, keressétek meg azokat a szolgáltatókat, akik olyan termékskálával rendelkeznek, melyekre nekünk nagycsaládosoknak is szükségünk van, és készek nekünk kedvezményt ajánlani.

NOE Titkárság

Általános szerződési feltételek


pdf letöltés

Elfogadóhelyi szerződés


pdf letöltés

Tagkártyához fűződő kedvezmények


pdf letöltés

NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.