Magyar English

Pápai látogatás

Az Európai Nagycsaládos Szövetség (ELFAC) olasz tagegyesülete, az Associazione Nazionale Famiglie Numerose (ANFN) idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból lehetőséget kaptak arra, hogy a Vatikánban találkozzanak Ferenc pápával, és örömmel tudatjuk, hogy ezt a lehetőséget kiterjesztették az ELFAC tagegyesületeihez tartozó családokra is.
 
Kedves Barátaink!
 
Az Európai Nagycsaládos Szövetség (ELFAC) olasz tagegyesülete, az Associazione Nazionale Famiglie Numerose (ANFN) idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Ebből az alkalomból lehetőséget kaptak arra, hogy a Vatikánban találkozzanak Ferenc pápával, és örömmel tudatjuk, hogy ezt a lehetőséget kiterjesztették az ELFAC tagegyesületeihez tartozó családokra is.

A találkozó 2014. december 28-án, vasárnap, a Szent Család ünnepén a Vatikán VI. Pál Termében lesz (ezt Sala Nervinek is nevezik) a következő programmal:
  08:00  a VI. Pál Terem nyitása,
  10:30  szentmisét mond Paglia bíboros, a Szentszék Családtanácsának az elnöke,
  12:00  Úrangyala, találkozó Ferenc pápával.
A részt venni kívánó családoknak a
                http://www.famiglienumerose.org/news.php?idnews=11099
honlapon kell bejelentkezniük. A szervezési költségekre családonként 15 eurót kell befizetni. Jelentkezési határidő:  december 10.

Az Olasz Nagycsaládos Egyesület nevében meghívjuk az ELFAC tagegyesületek tagcsaládjait, hogy vegyenek részt ezen az eseményen. A szervezők örülnének, ha minél több család jönne el, lehetőleg gyerekekkel, de jelentkezhetnek csak szülők is, ha a korülmények alakulása következtében csak ők tudnak jönni. Bízunk benne, hogy a résztvevők szeretettel, kedvességgel teli légkört tapasztalhatnak meg. Kérjük, gondoljanak rá, hogy a terem befogadóképessége 7000 fő, a részvétel lehetősége a jelentkezések sorrendjétől függ.

Tájékoztató a szálláslehetőségekről:
A szervezők ajánlatokat szereztek be csoportok és egyes családok részére, ld. a csatolmányokat.
Szállás csoportoknak:
Ilyen szállás foglalása, a feltételek egyeztetése céljából az illetékes nagycsaládos egyesület vagy az utazás szervezője forduljon közvetlenül a szállást szervező irodához! Ezek elérhetősége a csatolmányokban látható.
Agenzia Ariminum    –  férőhely: 1000 fő, félpanzióval (reggeli és vacsora).
Vallási intézmények  –  férőhely:  2000 fő.
Szállás külön utazó családoknak: ld. a csatolmányban megadott listát.

A résztvevők természetesen ezektől függetlenül is megszervezhetik a szállásukat, utazásukat. A legfontosabb az, hogy együtt legyünk, osztozzunk a pápával való találkozás örömében, hiszen – amint ezt mindnyájan tudjuk – minél többen vagyunk, annál vidámabbak leszünk.

Az ANFN Olaszország különböző részeiből buszokat szervez, hogy a tagjai könnyebben eljussanak Rómába és a Vatikánba. Külföldi csoportoknak is tudnak buszt szervezni, Rómán belüli használatra is, amennyiben ezt igénylik. Kérem, jelezzék az ANFN-nek, ha ezt kérik.
Az ANFN arról is gondoskodni fog, hogy az ez iránt érdeklődő családok eljuthassanak az ünnepi hétvége más ANFN-programjaira is (szombaton délelőtt talk-show és az ANFN születésnapi ünnepsége, szombaton este olasz családok fellépéséből álló műsor).

Kérdéseikkel, kétségeikkel, ötleteikkel forduljanak Gabriella Hubbardhoz, az esemény fő szervezőjéhez (angolul vagy olaszul): <rome2014@famiglienumerose.org>. Engem is megkereshetnek (angolul, spanyolul vagy lengyelül), szívesen segítek, ha tudok.

Kedves tagegyesületeink, kérem, juttassák el ezt a meghívást a tagcsaládjaiknak, hogy mindenki, aki szeretne a pápával találkozni, élhessen ezzel a lehetőséggel.
 
Baráti üdvözlettel
Iwona Sztajner
nemzetközi titkár
Európai Nagycsaládos Szövetség
administration@elfac.org
www.elfac.org

 

Csatolmány

letöltés

NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.