Magyar English

Angyalkereső...

Az ANGYALI CSOMAGKÜLDŐ SZOLGÁLAT 9. alkalommal indítja karácsonyi akcióját. Az angyalok jelentkezését 2014. december 12-éig várjuk.
Angyalok jelentkezését várjuk!
 
A NOE - az eddigi sikereken felbuzdulva - idén kilencedik alkalommal indítja útjára karácsonyi akcióját, az
 
ANGYALI CSOMAGKÜLDŐ SZOLGÁLATOT (ACSSZ)
 
Bátran elmondhatjuk, hogy az akció sikeres és sok rászoruló családot örvendeztet meg évről évre, így bízunk benne, hogy ismét sokan jelentkeznek névtelen angyalnak.
 
A NOE-hoz egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével drasztikusan megugrik. Sok család nem is mer az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha sem megoldott számukra. Az ACSSZ arra hivatott, hogy a „sok kicsi sokra megy”, és „mindenki tehet valamit a világ szebbé, jobbá tételéért” elvén megpróbáljuk ezeknek a családoknak igazán ünneppé tenni a karácsonyt.

Keresünk olyan jólelkű családokat/gyerekeket/embereket, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy-egy család karácsonyi megajándékozását. A tapasztalat azt mutatja, hogy a családok leginkább tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.


Az angyalok jelentkezését 2014. december 12-éig a noe@noe.hu e-mail címre várjuk. Érdemes megjelölni a jelentkezésnél azt is, hogy milyen jellegű ajándékot tudtok küldeni, pl. elsősorban lánynak/fiúnak való ruhát, cipőt stb. A nekünk küldött levél tárgyában a következőt kell feltüntetni: ACSSZ 2014 – angyalok.

További fontos információkat a mellékletben talál.

Csatolmány

letöltés

NOE-FON
noe-fon
Eseménynaptár
Nap képe
Nap idézete

Az igazi szeretet önmagával megelégedett. Jutalma az, aki szeret. (Szent Bernát)

Tagegyesület kereső

Írja be a keresett település nevét!

Keresés

Támogatóink

Vodafone Nagy család - kis lábnyom Új Magyarország fejlesztési terv Széchenyi terv Magyar Élelmiszerbank Egyesülete Fővárosi Vízművek Zrt.