Angyali Csomagküldő Szolgálat

Idén is várjuk a KARÁCSONYI ANGYALOK jelentkezését!

A NOE-hoz egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével drasztikusan megugrik. Sokan nem is mernek az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha sem megoldott számukra.

Az ACSSZ arra hivatott, hogy a „sok kicsi sokra megy”, és „mindenki tehet valamit a világ szebbé, jobbá tételéért” elvén megpróbáljuk ezeknek a családoknak igazán ünneppé tenni a karácsonyt. Olyan jólelkű családokat keresünk, akik örömmel segítenének az ACSSZ munkájában, és vállalják egy másik család karácsonyi megajándékozását. A tapasztalat azt mutatja, hogy a segítségkérő családok leginkább tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.

Az angyalok jelentkezését 2015. december 11-ig a noe@noe.hu e-mailcímre várjuk. Érdemes megjelölni a jelentkezésnél azt is, hogy milyen jellegű ajándékot tudtok küldeni, pl. elsősorban lánynak/fiúnak való ruhát, cipőt stb. A nekünk küldött levél tárgyában a következőt kell feltüntetni: ACSSZ 2015 – angyalok.


Minden támogatást nagyon megköszönünk!

Nagycsaládosok Országos Egyesülete