BIZTOSÍTÁS és HITEL

Tudatom veletek, hogy férjem nov. 16-án tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt olyan lelki állapotba kerültem, ami mellett képtelen voltam a biztosítási ügyekkel érdemben foglalkozni. Mától visszaállok a munka frontjára. Fiaink még mind az öten diákok....Mindenkinek köszönöm, aki jó szóval, türelemmel támogatott bennünket. Kérem, olvassátok el újra a honlapra feltett levelem, vegyétek igénybe a www.prezerval.hu oldalon elérhető tarifálót, kezdéskor a tanácsadó választásakor kattintsatok nevemre, majd csináljátok végig a kért lépések szerint a tarifálási folyamatot.

Ha valóban megkötitek a szerződést, utána egy külön értesítő levelet írjatok a szerződő nevét és a tarifálási azonosítót közölve. NOE flottás és vonalas számot ingyen tudok visszahívni. Kérdésitekkel keressetek bátran telefonon és írásban is. Igyekszem a 48 órás válaszadási határidőt tartani. A szükséges felmondásokat sos most magatok intézzétek!

Tudok segíteni vállalkozóknak, alkalmazottaknak adóoptimalizálásban, vagyon-, nyugdíjalap-, hozomány-, lakásalap- és hagyatékképzésben nem biztosítós módozattal, és nem csak könyvelői észjárással. Az adóév lezárása előtt időben kell okos döntéseket hozni.

Ha bárki 5 éven belül személyi sérüléses baleset áldozata volt, kártérítés reményével lépjen velem kapcsolatba!

Magam is CHF-es hitelkárosultként meg kell vívjam a magam háborúját, és ha ebben BÁRKINEK segítségére lehetek, keressetek! Ahány szerződés, annyiféle a megoldás.

Nem egy csatát kell megnyernünk, hanem elhúzódó hadviselésre kell felkészülnünk. Erősítsük egymást!

(Kötetlen munkaidőben BKV bérlettel mozgok hívásra a fővárosban.)

Fehér M. Lászlóné

biztosítási bróker, pü. tanácsadó

Tel.:+36 303 789 778 vagy +36 24 490 240

Mail: feher_m_laszlone@yahoo.de

ACN Videotelefon +36 24 898 036