BÁTORSÁGPRÓBA című könyv

A kötet kereskedelmi forgalomba nem kerül, ingyen kapják az érintette, a kis betegek és hozzátartozóik.
Mint a legszebb kezdeményezések mögött, e mögött is valójában anyagi érzelmek állnak, hiszen a könyv alapötlete egy édesanyától származik, aki ezt az utat végigjárta saját gyermekével. A szöveg több szerző tollából született, orvosok, onkológus szakemberek írták a szakmai részeket. A könyv a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika orvosaiból alakult őrzők Alapítvány kiadásában jelent meg. Sok ember mérhetetlen jó szándéka, segítőkészsége, munkája, teherbírása rejlik abban, hogy ez a kötet megvalósulhatott, minden szereplő teljesen ingyen vett részt a folyamatban.

Ez egy egyedül álló, hiánypótló kiadvány, Magyarországon ilyen átfogó mű gyermekorvosi témában karitatív céllal még nem készült.

A könyv alkotói bíznak és hisznek abban, hogy sokaknak hoz majd segítséget, kapaszkodót, és erőt nyújt majd a gyógyulás útján.

A könyvet írták: Bartos Erika, Borszékiné Dr. Cserháti Erika, Földesi Enikó, Dr. Hauser Péter, Dr. Kállay Krisztián, Dr. Lehotkai Nóra, Szentes Annamária, Tóthné Kónya Kornélia, Dr. Vancsó Ildikó.